Voluntarul lunii februarie 2011!!!

postat 19 mai 2011, 00:38 de Andrei Andrei

“Centrul "Mozaic" este pentru mine locul unde ma intorc din nou in perioada copilariei mele, cand aveam multe teme si nici o grija.

Pot spune ca imi petrec destul de mult timp in acest centru pentru a-i ajuta pe copii la teme si pentru a le insufla cat de cat niste principii dupa care sa se ghideze mai departe in viata. Munca de convingere a acestor copii cum ca scoala este momentan cea mai importanta pentru dezvoltarea lor pentru viitor este destul de anevoioasa, insa speranta ca acestia inteleg asta ma face sa merg mai departe. 

In afara de teme, munca mea de voluntar presupune si gasirea unor activitati interactive pentru a-i stimula pe copii sa socializeze,sa invete lucruri noi si sa se implice activ in orice activitate. 

Pot spune ca in timp, m-am atasat destul de mult de fiecare copil ce vine la centrul Mozaic si astfel s-au creat mici prietenii cu fiecare dintre ei.

                                                                                                                                                                                       Dulgheru Andrei

 

                “Andrei este un voluntar implicat in toate activitatile desfasurate la centrul Mozaic, si nu numai. Fie ca picteza, fie ca face teme sau se joaca alaturi de copii, responsabilitatea cu care face aceste acivitati este una de apreciat. Munca si efortul depus in aceasta luna i-au adus lui Andrei titlul de VOLUNTARUL LUNII. “

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Paul Baciu

Comments