Centrul Mozaic‎ > ‎

Noutati "Centrul Mozaic"

Voluntarul lunii aprilie!

postat 26 mai 2012, 02:56 de Stefan Genes

    
        Fiecare din noi poate oferi  ajutor intr-o situatie  indifferent de semnificatia acestuia, insa a fi voluntar este cu adevarat un sprijin important acordat comunitatii in care traim. 

M-am inscris in aceasta organizatie in luna octombrie a anului 2011. Imi doream de ceva timp sa ma alatur acestui grup de voluntari plini de entuziasm si dorinta de afirmare, dar niciodata nu e prea tarziu.

Activand la central Mozaic, am invatat cum si cat de important este sa fii sprijinul unui elev de gimnaziu. Cu ajutorul unei atitudini lejere si distractive poti deveni un adevarat prieten sau frate mai mare pentru oricare elev beneficiar. Piesa de rezistenta este rabdarea cu care este imperios necesar sa fii inzestrat pentru a face fata provocarilor  insa totul devine o placere atunci cand rezultatele sunt pe masura asteptarilor.

Voluntarul lunii martie!

postat 26 mai 2012, 02:54 de Stefan Genes

 Numele meu este Roca Lidia, sunt în clasa a XI-a, iar în urmă cu doi ani, timidă şi puţin nesigură de mine, mi-am început activitatea de voluntar FSC, în cadrul centrului Mozaic, centru unde activez şi în acest moment.

În tot acest timp am reuşit să cunosc întreaga echipă FSC, echipă care mi-a arătat importanţa voluntariatului atât pentru cei din jur cât şi pentru mine ca om şi ştiu că etapa FSC va fi una din cele mai frumoase etape din viaţa mea.

Sunt foarte mulţumită de ceea ce fac la Mozaic, iar momentele petrecute aici sunt momente de neuitat deoarece copii din cadrul centrului mă ajută mereu să mă desprind de realitate şi să intru în lumea lor, o lume mult mai bună şi mult mai frumoasă.

O serbare reusita!!

postat 28 apr. 2011, 15:05 de Andrei Andrei

Copiii ce vin zi de zi la centrul de zi Mozaic impreuna cu voluntarii FSC nu s-au lasat prejos nici de aceasta data, asa ca au pregatit cu ocazia sarbatorilor pascale o serbare deosebita la care au fost invitati parintii, conducerea FSC, precum si voluntarii BRD.

Forfota de dinaintea serbarii si fiorul emotiilor de a fi in centru si de a spune o poezie in fata atator oameni  au creat o atmosfera amuzanta, de agitatie in randul copiilor, dar si in randul voluntarilor FSC.

Poeziile, mica piesa de teatru, cantecele specifice primaverii, parada de costume reciclabile, dar si concursul pentru “Mister Egg”(cel mai frumos ou impodobit de copii)  au constituit “sarea si piperul” serbarii ce a avut loc joi, 21 aprilie 2011 la centrul Mozaic.

La sfarsitul serbarii, fiecare copil a primit un mic cadou de la iepuras.


Programul de vacanta!!!

postat 17 apr. 2011, 08:51 de Andrei Andrei

Programul din timpul vacantei de Pasti va incepe la ora 11:00, si este urmatorul:

Luni:
  • Jocuri interactive.
Marti:
  • Pregatiri pentru serbare (cantece, teatru, confectionare de costume).
Miercuri:
  • Pictura de oua (la centrul Speranta).
Joi:
  • Serbarea cu ocazia sarbatorilor pascale.


Un week-end la film!!!

postat 31 mar. 2011, 06:05 de Voluntari FSC

      Pe data de 27 Martie, 21 de copii, beneficiari ai Centrului Mozaic au avut ocazia sa mearga impreuna cu 9 voluntari ai Fundatiei de Sprijin Comunitar si 2 angajati BRD, la Mall, unde au vizionat filmul "Yogi Bear". Dupa film, copii impreuna cu voluntarii au dezbatut filmul la o felie de pizza si un pahar cu suc.

      Pentru unii copii aceasta a fost prima data cand au fost la Mall, iar pentru majoritatea dintre ei a fost prima data cand au vizionat un film la cinematograf 3D. Reactiile lor au fost destul de diverse, unii se mirau de grandoarea imensei cladiri si de multitudinea de obiecte care se aflau acolo, altii isi manifestau uimirea prin faptul ca isi doreau sa viziteze fiecare loc, insa timpul nu le-a permis acest lucru.

     Opinia asupra acestei activitati a fost unanima: copii isi doreau cu nerabdare sa mai mearga inca o data la film cu voluntarii, in timp ce voluntarii s-au aratat foarte interesati de aceasta activitate datorita zambetelor de pe chipurile copiilor.
 
 

Un weekend la mall!!!

Sedinta 15.03.2011

postat 11 mar. 2011, 23:22 de Voluntari FSC

    Marti, 15 Martie la ora 16:00 va avea loc o sedinta cu caracter obligatoriu, la Centrul de zi Speranta cu voluntarii care activeaza la Centrul de zi Mozaic. La sedinta voluntarii sunt rugati sa se prezinte cu rapoartele de activitate de pe luna februarie.
    Cei care nu vor putea sa se prezinte la sedinta sunt rugati sa-l anunte din timp pe coordonatorul proiectului.    

Serbare de 8 Martie!!!

postat 8 mar. 2011, 21:24 de Voluntari FSC

    Peste douazeci si cinci de copii din cadrul Centrului Mozaic au participat astazi la o serbare dedicata zilei de 8 Martie, Ziua Nationala a Mamei. Copii erau coplesiti de emotii datorita importantei evenimentului, dar mai ales pentru ca in sala se aflau mamicile lor.       

    Momentele artistice au constat in recitarea de poezii, interpretarea cantecelor specifice acestei sarbatori si  punerea in scena a unei piese de teatru.

    La sfarsitul serbarii fiecare mama a primit de la copilul ei o ciocolata si o floare!
 
 

Expunere de diapozitive PicasaWeb

 
 

Se reiau activitatile de week-end!

postat 15 ian. 2011, 03:33 de Paul Baciu

Incepand de sambata viitoare 22.01.2011 se va relua activitatea de weekend la centrul Mozaic, cluburile desfasurate fiind urmatoarele:
  • clubul de engleza;
  • clubul de franceza;
  • clubul de pictura;
  • clubul de bune maniere;
  • clubul de IT;
  • clubul de teatru.

1-8 of 8