Centrul Mozaic‎ > ‎

Sedinte

Sedinta centrului Mozaic din data de 11.01.2011

 

1)      Reorganizarea programului

-         S-a efectuat reorganizarea programului cu voluntarii ce activeaza la centrul Mozaic. Tabelul cu programul il puteti vizualiza pe acest site.

-         Toti voluntarii care nu au fost prezenti la sedinta, nu mai pot face activitate la Mozaic. Pentru a afla informatii despre activitatea lor sunt rugati sa contacteze coordonatorul centrului.

-         S-a introdus, un regulament de ordine interioara, ce va fi afisat in cadrul centrului, in cele 2 sali de activitate, pentru care voluntarii au semnat ca au luat la cunostiinta acest regulament si consecintele nerespectarii lui.

2)      Activitati de week-end

-         In fiecare sambata, la centrul Mozaic vor fi activitati de week-end pentru copii. Activitati ce includ cluburi de engleza, de franceza, de bune maniere, de pictura, de arta si creatie etc.

-         Voluntarii ce doresc sa ia parte la aceste cluburi sunt asteptati sambata, 16.01.2010 la ora 11:00 la centrul Mozaic pentru o sedinta ce va contine planificarea acestor activitati si nu numai.

3)      Insigna + ecuson

-         Toti voluntarii care nu au insigna atunci cand vin la Mozaic nu vor putea intra in centru pentru activitati.

-         Voluntarii care au primit ecusoane, sunt rugati sa le predea la responsabilii de zi, din ziua in care activeaza.

4)      Voluntarul lunii

            -    Asa cum am spus, incepand cu anul 2011, in fiecare luna va fi ales un voluntar al lunii, a carui poza va fi afisata pe un panou, in cadrul centrului Mozaic.

5)      Ateliere de creatie

-         Incepand cu ziua de luni, 18.01.2010 la centrul Mozaic, se vor deschide ateliere de creatie si de pictura, ce vor fi disponibile in fiecare zi.

-         Sunt asteptati toti voluntarii ce vor sa isi arate talentul si cei care doresc sa invete. Se va picta pe panza, se vor crea martisoare, bratari, cercei, obiecte decorative etc.

-         Pentru inscrieri, contactati coordonatorul de centru.

Comments