Contactează-ne‎ > ‎Sedinte‎ > ‎

Concurs

Inscrie-te acum!
                                                         


Pentru a veni in ajutorul celor care doresc sa se inscrie am decis sa inseram un mic formular de inscriere ca mai sus. Cei care doresc sa se inscrie trebuie sa completeze campurile de mai sus, dupa care vor fi contactacti prin e-mail pentru a li se da mai multe detalii,adica unde sa trimita, concret, documentele participante.

REGULAMENT

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI
Concursul este organizat si desfasurat de Fundatia de Sprijin Comunitar, o organizatie nonguvernamentala din Bacau, cu sediul in str.Marasti nr. 32 Bis.

SECTIUNEA 2. ZONA DE DESFASURARE A CONCURSULUI
Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul judetului Bacau. Pentru obtinerea de informatii suplimentare va rugam sa trimiteti un email la voluntariat@fsc.ro, pe intreaga durata a concursului, potrivit celor mentionate in Sectiunea 3 de mai jos.

SECTIUNEA 3. DURATA CONCURSULUI
Concursul va fi lansat la data de 07 decembrie 2010 si va dura pana la data de 13 decembrie 2010. Toate premiile prevazute in prezentul Regulament Oficial vor fi decernate in cadrul Galei Voluntarului, ce va avea loc in data de 15 decembrie 2010.


SECTIUNEA 4. MECANISMUL CONCURSULUI

Concursul se va desfasura astfel:
-persoanele care doresc sa participe la cele 3 sectiuni ale concursului trebuie sa isi prezinte datele de contact precum si categoria la care doresc sa participe.

-cei care doresc sa participe la Categoria Spot Publicitar- trebuie sa trimita impreuna cu datele de contact linkul filmuletului uploadat initial pe youtube;

-spotul publicitar trebuie sa aiba intre 30 si 120 de secunde;

-fiecare spot va putea fi vizualizat pe site-ul www.voluntarifsc.ro

-cei care vor sa participe la Categoria Lirica si Poezie trebuie sa trimita un email la adresa voluntariat@fsc.ro cu datele de contact, avand atasat documentul cu care doreste sa intre in concurs;

-cei care vor sa incarce fotografii,design,afis trebuie sa trimita un e-mail la adresa voluntariat@fsc.ro cu datele de contact in care sa ataseze documentele pentru a participa la concurs;
- fiecare participant la concurs se va inscrie o singura data;

Toate documentele si filmuletele trimise de concurenti vor fi postate pe acest site pentru a putea fi votate.

-jurizarea online se va face timp de o saptamana printr-o singura votare de la fiecare calculator.

Jurizarea finala va fi media dintre voturile acumulate pe site-ul voluntarilor precum si notele acordate de juriul obiectiv format din reprezentati mass-media, inspectoratul judetean Bacau, precum si din membrii ai Prefecturii Bacau.

Premiile vor fi acordate in ziua de 15 decembrie 2010 in cadrul Galei Voluntarului ce va avea loc in Sala Ateneu.


SECTIUNEA 5.PREMIILE

Premiile vor fi urmatoarele:

Categoria „Spot publicitar”-sub forma de filmulet:

Premiul I-200 euro

Premiul II-50 euro

Premiul III-30 euro

 

Categoria „Lirică si poezie”-promovare voluntariat:

Premiul I-100 euro

Premiul II-50 euro

Premiul III-30 euro

 

Categoria „Design”

Premiul I-100 euro

Premiul II-50 euro

Premiul III-30 euroComments