Coordonatorul lunii!

Coordonatorul lunii mai 2011!!!

postat 19 oct. 2011, 12:21 de Andrei Dulgheru   [ actualizat la 19 oct. 2011, 12:21 ]

Ma numesc Paul Baciu si sunt coordonator al centrului de zi Mozaic. Sunt o persoana careia ii place voluntariatul, dar mai ales sa faca parte dintr-o echipa ce isi sacrifica timpul liber pentru a oferi ajutor comunitatii. Prin activitatile de voluntariat la care am participat am invatat ce inseamna sa lucrezi in echipa, ce inseamna sa faci sacrificii si cat de bine te simti atunci cand ii faci pe altii sa zambeasca. Voluntariatul m-a ajutat sa castig mai multa incredere in mine, sa ma adaptez la imprejurari noi, sa nu renunt atunci cand totul pare fara rezolvare, sa imi dezvolt abilitati de coordonare si comunicare, si sa fiu mai bun cu cei de langa mine. Toate aceste lucruri ma fac sa fiu mandru ca sunt voluntar.

                                          Paul Baciu, 

                                                                       C.N.P. "Stefan cel Mare" 

Coordonatorul lunii aprilie 2011!

postat 4 oct. 2011, 12:32 de Andrei Dulgheru   [ actualizat la 4 oct. 2011, 12:35 ]

Ma numesc Popa Madalina si activez in cadrul proiectului “De la inima la inima”, desfasurat la Spitalul Judetean Bacau, sectia Neurologie.

Facand voluntariat la spital, am descoperit ca eu si un varstnic putem avea subiecte comune si ca batranii nu sunt plictisitori sau cicalitori asa cum credeam inainte.

Pentru ca m-am implicat foarte mult in acest proiect si pentru ca am demonstrat ca am calitatile necesare, am devenit coordonatorul proiectului “De la inima la inima”, acordand, astfel, mai mult timp activitatilor de voluntariat.

Sunt foarte atenta cu voluntarii mei, ii inteleg si ii ajut de fiecare data cand au nevoie de mine, legand, cu unii dintre acestia, frumoase prietenii.

                                      
 Madalina Popa,
C.N."Gh. Vranceanu"

Coordonatorul lunii martie 2011!

postat 7 apr. 2011, 09:04 de Andrei Andrei   [ actualizat la 4 oct. 2011, 12:34 de Andrei Dulgheru ]

   

       Ma numesc Serban Mihaela si sunt voluntara la centrul Pro-Familia Bistrita. Inca de la inceputul activitatii mele am inceput sa merg la acest centru. M-am atasat foarte mult de copii de acolo si nu stiu daca as putea sa stau mai mult de doua saptamani fara sa-i vad. De cate ori merg la ei vin  ma iau in brate si imi spun ca le-a fost dor de mine, ceea ce ma impresioneaza foarte mult si ma face sa merg la ei din ce in ce mai mult. De cand merg la centru am invatat cum sa fiu mai responsabila si ca ceea ce promiti trebuie sa si faci.

      Sarcina de coordonator ma determina sa ma implic  si mai mult in activitati si-mi place sa o fac asa cum trebuie.Cea mai mare bucurie a mea este atunci cand ii vad fericiti,cu zambetul pe buze si cand ii pot ajuta.

                                                               Mihaela Serban,
                                                         C.N. "Vasile Alecsandri"

Coordonatorul lunii februarie 2011

postat 31 mar. 2011, 02:04 de Andrei Andrei   [ actualizat la 4 oct. 2011, 12:34 de Andrei Dulgheru ]

     

Ma numesc Alexandru Bianca si mi-am inceput activitatea de voluntar in cadrul Clubului cu Lipici, la care activez si in acest moment. De atunci si pana in prezent pot spune ca placerea de a face voluntariat a fost din ce in ce mai mare. Pentru mine voluntariatul inseamna mult mai mult decat ceea ce se vede la suprafata. Astfel, ai prilejul sa cunosti oameni noi, sa iti faci multi prieteni, sa vizitezi locuri noi si cel mai important sa ii ajuti si sa ii faci fericiti pe ceilalti fara a astepta ceva in schimb...poate doar o imbratisare. Am ajuns in situatia in care as alege o activitate in cadrul FSC-ului decat o iesire cu prietenii, lucru care ma face sa ma simt mandra. Datorita modului meu de colaborare cu ceilalti si implicarii, am ajuns sa coordonez Clubul cu Lipici, acest lucru aducandu-mi o satisfactie profunda. Sper prin munca pe care o depun, imbinata cu placerea pentru ceea ce fac, sa ii determin pe cei din jur sa zambeasca deoarece asta valoreaza mult mai mult decat orice altceva.

Bianca Alexandru,

                                                                 C.N."Vasile Alecsandri"

1-4 of 4