Gala Voluntarului Bacauan

Pe 6 decembrie Fundatia de Sprijin Comunitar va organiza cea de a VII-a editie a Galei Judetene a Voluntarului Bacauan, eveniment ce aduce recunoastere voluntarilor si proiectelor de voluntariat din judetul Bacau din anul 2013. Gala se va desfasura, ca in fiecare an, la Casa de Cultura a Sindicatelor, incepand cu ora 17:00, marcand totodata Ziua Internationala a Voluntariatului (5 Decembrie). Sponsorul oficial al evenimentului este si in acest an Fundatia Vodafone Romania.   https://www.vodafone.ro/despre-noi/implicare-sociala/fundatia-vodafone/despre-fundatia-vodafone/index.htm

 

Gala Voluntarului Bacauan s-a impus in timp ca un punct de reper pentru judetul Bacau, fiind singurul eveniment de acest gen care promoveaza si recunoaste intr-un cadru festiv eforturile voluntarilor din Bacau. Evenimentul a crescut de la an la an si se bucura de prezenta constanta a celor mai active si implicate organizatii.

 

Ca noutate a editiei a VII-a va fi sporirea numarului premiilor acordate in cadrul evenimentului prin includerea a doua noi categorii:

  • Cel mai bun proiect de voluntariat al unui liceu/colegiu,
  • Cel mai bun proiect de voluntariat al unei companii.

Acestea se vor adauga celor doua mari premii traditionale ale Galei:

  • Voluntarul anului 2013 in judetul Bacau,
  • Proiectul de voluntariat al anului 2013 in judetul Bacau.

 

Inscrierea in competitia pentru cele patru mari premii se va face prin completarea unui formular de nominalizare si trimiterea lui catre secretariatul evenimentului la adresa voluntariat@fsc.ro, pana la data de 29 Noiembrie.

Puteti descarca cele patru formulare accesand linkurile de mai jos:

Comments