Voluntarii anului 2009

Adina Păduraru

postat 11 nov. 2010, 10:07 de Andrei Andrei

Este unul dintre cei mai activi voluntari ai Fundației de Sprijin Comunitar, răspunzând promt fiecărei solicitări din partea acesteia.   A adunat de-a lungul celor 4 ani de voluntariat peste 1500 de ore, participând la toate proiectele inițiate și desfășurate de fundație.
          A fost implicată în campaniile stradale, face parte din corul FSC, coordonează clubul de muzică din cadrul Clubului cu Lipici și multe altele.

Andrei Dulgheru

postat 11 nov. 2010, 09:56 de Andrei Andrei

 
Este un voluntar implicat în organizarea școlilor de vară ce se țin în fiecare an în cele mai sarace zone din județul Bacău, efectuarea temelor cu copiii din centrul Mozaic, în campaniile stradale și de strângere de fonduri. A fost coordonator în cadrul proiectului "De la inimă la inimă" desfășurat în Secția de Neurologie a Spitalului Județean Bacău, iar în prezent este coordonator în cadrul proiectului "Mentorează un bursier".

         Este voluntar de 3 ani acumulând peste 1100 de ore de voluntariat și este prezent în fiecare săptămână pentru a oferi din timpul său celor care au nevoie de asta, fără a primi nimic material în schimb.

1-2 of 2