Seminar Regional – Voluntariatul, asteptari, provocari.

postat 3 mai 2016, 00:37 de Gabriel Magurianu

Evenimentul s-a desfasurat in sala de conferinte a hotelului „ Dumbrava”, fiind prezenti 101  persoane la seminar. Inca de la intrarea in sala, participantii au putut observa expozitia de fotografii cu imagini din activitatile acestui proiect.  Prima parte a zilei a fost rezervata celor de la Federatia „ Volum”, urmand ca dupa masa de pranz sa fie prezentate rezultatele acestui proiect si s-a pus accent pe brosura „ Eu sunt voluntar in Bacau”.

 In cadrul sesiunii de dupa- amiaza, au fost prezentate activitatile si rezultatele acestui proiect, ca mai apoi participantii sa fie incurajati sa isi prezinte propriile experiente de voluntariat, iar reprezentantii ong-urilor au prezentat in fata autoritatilor ( reprezentanti DJTS, ISJ, Primaria si Prefectura) nevoia unor fonduri pentru tinerii voluntari, dar si alte probleme  cu care acestia  se confrunta.

La finalul acestei sesiuni, voluntarii FSC, au prezentat povestilor lor de succes in calitate de voluntari. Cele mai frumoase experiente de voluntariat au fost prezentate”Live” de la autorii care au scris povestea lor in brosura.

Comments