Ştiri‎ > ‎

32 zile pana la Craciun!!

postat 22 nov. 2011, 14:25 de Andrei Dulgheru

        Cu toate tezele si testele, abia am realizat ca mai e putin si intram in luna decembrie. Abia cand am trecut pe langa un magazin in care am vazut globuri pentru brad mi-am dat seama: “vine Craciunul!!”

            De abia asteptam sa fie decorat orasul, sa facem bradul, sa se aprinda fiecare colt de strada si fiecare chip! De Craciun, totul este diferit, toti oamenii sunt mai deschisi, mai rabdatori, toate cladirile sunt impodobite, toate strazile sunt luminate. De Craciun, casele miros a brad si-a prajituri si-a cozonac,  toate locurile rasuna de colinde. E pur si simplu magic, de la globuri si beteala, la plasute si cutii de cadouri.

            In curand, vor veni colindatorii, si vom impodobi brazii, vom cauta cadouri pentru toata lumea, vom primi cadouri de la toata lumea. In curand, vom zambi strainilor, vom fi fericiti fara vreun motiv anume, doar pentru ca e Craciunul!

            Deci, taiem zilele din calendar, ne facem playlisturi cu Jingle Bells Rock si Let it snow si scoatem toate decoratiile pentru brad.  Acum tot ce mai lipseste este zapada pentru o iarna perfecta.  Asteptare fericita!

 

                                                                    Adela-Alexandra Iacobov

Comments