Ştiri‎ > ‎

O seara de nota 10!

postat 25 feb. 2011, 04:53 de Andrei Andrei
        Gala Premiilor Comunităţii Băcăuane, eveniment de tradiţie al societăţii civile locale, organizat de Fundaţia de Sprijin Comunitar Bacău, în parteneriat, în acest an, cu Erste Stiftung - Austria, a reunit, joi seara, la cea de a X-a ediţie mai bine de 500 de reprezentanţi ai administraţiei judeţene, mediului de afaceri, organizaţiilor nonguvernamentale implicate în demersuri sociale, oameni de cultura.
        Activitatile create precum si atmosfera degajata de acest eveniment au incantat publicul, care a interactionat cu evenimentul. Seara s-a incheiat cu un val de aplauze ce nu se mai terminau, acestea dovedind profesionalismul de carea a dat inca o data dovada Fundatia de Sprijin Comunitar. Pe fetele persoanelor aflate se putea observa cu usurinta multumirea si incantarea.

        Elementele serii au constat in numeroase surprize placute ,introduse treptat de catre organizatori, care au deblocat audienta alaturi de performantele aduse pe scena de catre copii beneficiari ai Clubului cu Lipici, artisti renumiti sau grupul de voluntari.
        Desi Gala s-a desfasurat intr-un timp relativ scurt, oamenii adunati s-au simtit in largul lor, unii retraind o bucurie experimentata si in alti ani, dorindu-si cu toti sa mai participe inca o data la un astfel de eveniment.


Expunere de diapozitive PicasaWeb


Comments