Ştiri‎ > ‎

APEL DE PARTICIPARE LA SAPTAMANA NATIONALA A VOLUNTARILOR

postat 16 apr. 2014, 01:25 de Gabriel Magurianu   [ actualizat la 16 apr. 2014, 01:54 ]
FUNDATIA DE SPRIJIN COMUNITAR in parteneriat cu Institutia Prefectului   Bacau, organizeaza in saptamana 12-18 Mai SAPTAMANA NATIONALA A VOLUNTARILOR. Acest eveniment este initiat de Pro Vobis fiind un eveniment national anual care are loc in fiecare primavara, aflat la cea de-a treisprezecea editie. Proiectul isi propune sa mobilizeze cat mai multe organizatii si voluntarii pe care acestea ii implica, pentru a sarbatori impreuna voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunitatii pentru acesta si pentru a recunoaste public activitatea voluntarilor. 

 In acest sens, invitam toate organizatiile, institutiile de invatamant, sa participe la prima intalnire de lucru, ce va avea loc, Joi 24 Aprilie, ora 14, in sala mica a Consiliului Judetean Bacau.

 In cadrul acestei intalniri, vom stabili un calendar comun de activitati pentru acea saptamana, urmand ca fiecare organizatie/institutie sa vina cu propriile activitati, idei, initiative,  ce vor fi promovate in randul tinerilor si a persoanelor interesate, prin comunicate de presa, afise, fluturasi, aparitii TV, etc.

 Pentru mai multe detalii va rugam sa contactati coordonatorul evenimentului : Gabriel Magurianu, Tel : 0745587542, Email : gabriel.magurianu@voluntarifsc.ro

 Va rugam sa confirmati participarea dvs la eveniment la adresa de e-mail mai sus mentionata!

Comments