Ştiri‎ > ‎

Au inceput campaniile de recrutare

postat 25 oct. 2012, 04:48 de Stefan Genes

    Fundatia de Sprijin Comun
itar desfasoara in aceasta perioada o ampla campanie de recrutari. Astfel pana la momentul actual reprezentantii FSC au fost prezenti in cateva colegii din municipiul Bacau : C.N. “Gh. Vranceanu”, C.N.P. “Stefan cel Mare”, C.N. “Vasile Alecsandri” si C. N. Catolic “Sf. Iosif”.
    Tinerii liceeni au fost vizibil impresionati de cazurile prezentate de coordonatorul programului Gabriel Magurianu cat si de experientele traite de vechii voluntari, experiente ce au redate fost printr-un scurt filmulet.
    Echipa de recrutare a fost placut surprinsa de interesul tinerilor, de discutiile care au luat nastere, de ideile si opiniile care s-au emis.
    In urmatoarele doua saptamani, echipa de voluntari va fi prezenta si in celelalte colegii din Bacau, urmand, ca la finalul campaniei, sa se realizeze o baza de date cu tinerii care doresc sa faca voluntariat, pentru ca, in functie de disponibilitatea si interesul pentru un anumit domeniu, acestia sa poata fi plasati in organizatii si proiecte unde este nevoie de ei.Comments