Ştiri‎ > ‎

A V-a Editie a Galei Voluntarului Judetean Bacauan

postat 13 mai 2011, 04:09 de Andrei Andrei
    

Pe data de 12 mai 2011, a avut loc cea de-a V-a Editie a Galei Voluntarului Judetean la Casa de Cultura din Bacau organizata de Fundatia de Sprijin Comunitar, acesta fiind cel mai important eveniment din cadrul Sapatamanii Nationale a Voluntariatului la care au participat cele mai de seama Ong-uri si Institutii din judet.

In deschidere a cantat Narcis Iustin Ianau, tanarul care a uimit intreaga tara prin vocea sa deosebita, declarand ca este fericit ca a participat in cadrul acestei gale ca voluntar.

In cadrul acestui eveniment au fost premiati cei mai activi si devotati voluntari ai ONG-urilor prezente. Cele mai importante premii ale serii, cel pentru "Voluntarul Judetului Bacau 2010" si cel pentru "Proiectul de voluntariat al anului  2010" din judetul Bacau au fost acordate la sfarsitul galei, in urma deciziei luate de un juriu format din reprezentanti ai institutiilor partenere: Prefectura, Consiliul Judetean, Primaria, ISJ Bacau si Consiliul Judetean al Elevilor.

Au participat si au luat cuvantul presedintele CJ Bacau, Dragos Benea si prefectul Constantin Scripat. Acesta din urma a inmanat Ioanei Mare premiul pentru "Voluntarul Judetului Anului 2010", iar Fundaţiei “Sfântul Ioan Bosco” din Bacău premiul pentru “Proiectul de voluntariat al anului 2010 în judeţul Bacău” pentru derularea, în localitatea Lărguţa, situată într-o zonă izolată a judeţului, a unei suite de evenimente, care, sub deviza “Vara împreună, nava bucuriei” “a antrenat părinţi şi copii în activităţi privind educaţia, rolul decisiv al acesteia în formarea personalităţii şi creionarea viitorului sătenilor”, a precizat Ionuţ Chiriţă, membru al comisiei de jurizare.

Fundatia de Sprijin Comunitar si-a premiat cei mai deosebiti voluntari, recunoscandu-le astfel meritele si eforturile depuse de acestia pe parcursul anului 2010. Voluntarii de clasa a XII-a au primit certificatele de voluntariat. Voluntarii premiati au fost:

 • Genes Elena- Premiul pentru "Voluntara Anului 2010"
 • Baciu Paul- Premiul pentru "Voluntarul Anului 2010"
 • Dulgheru Andrei- Premiul pentru "Cel mai activ voluntar 2010"
 • Curila Elina- Premiul pentru "Cel mai bun lider 2010"
 • Pascal Ionut- Premiul pentru "Cel mai bun coordonator 2010"
 • Baciu Valentina- Premiul pentru "Voluntarul anului in cadrul proiectului <Clubul cu Lipici> 2010"
 • Genes Stefan- Premiul pentru "Voluntarul anului in cadrul proiectului <Mozaic> 2010"
 • Scripcaru Madalina- Premiul pentru "voluntarul anului in cadrul proiectului <Pro Familia> 2010"
 • Humuta Mihaela- Premiul pentru "voluntarul anului in cadrul proiectului <Pro Familia> 2010"
 • Balint Otilia- Premiul pentru "Voluntarul anului in cadrul proiectului <Scolile de vara> 2010"
 • Ghenade Graziela- Premiul pentu "Voluntarul anului in cadrul proiectului <Alaturi de un senior> 2010".
 • Grosu Diana- Premiul pentru "Voluntarul anului in cadrul proiectului <De la inima la inima> 2010".
 

Multumim tuturor voluntarilor FSC pentru implicarea lor in cadrul Saptamanii Nationale a Voluntariatului si pentru intreaga lor activitate.

Expunere de diapozitive PicasaWeb


Comments