Ştiri‎ > ‎

Caravana SEV vine in Bacau

postat 19 oct. 2013, 01:56 de Stefan Parlea   [ actualizat la 19 oct. 2013, 01:56 ]
Fundaţia de Sprijin Comunitar are plăcerea să vă invite la Caravana SEV, un eveniment de promovare a Serviciului European de Voluntariat (SEV). 
Dacă eşti membru într-o organizaţie nonguvernamentală şi doreşti să afli mai multe despre voluntariat şi despre noul Program Tineret în Acţiune, dacă doreşti să descoperi experienţele foştilor voluntari SEV sau dacă vrei să devii chiar tu un voluntar internaţional, atunci te asteptăm luni, 21 octombrie 2013, de la ora  15:00  la Complexul Muzeal Iulian Antonescu, sala 13 .
Evenimentul se va desfăşura într-o maniera interactiva şi va cuprinde sesiuni de informare despre voluntariat cu specific pe Serviciul European de Voluntariat, şi despre pasii ce trebuie urmaţi pentru a aplica şi implementa un proiect în cadrul Programului Tineret în Acţiune. De asemenea se va desfăşura o sesiune de împărtăşire directă a experientelor personale ale voluntarilor care desfăşoară sau au încheiat stagii SEV.
Vă rugăm să confirmaţi participarea până vineri, 18 octombrie, la adresa de e-mail:
voluntariat@fsc.ro / gabriel.magurianu@voluntarifsc.ro sau la numarul de tefelon: 0745587542– Gabriel Magurianu  (coordonator eveniment).
Pentru informaţii suplimentare va rugam contactaţi coordonatorul de eveniment.
Vă aşteptăm cu drag!
Comments