Ştiri‎ > ‎

Ceremonia de absolvirea a bursierilor FSC!

postat 14 iun. 2011, 04:40 de Gabriel Gaby

            Miercuri , 8 iunie 2011 , incepand cu ora 15.00 a avut loc Ceremonia de absolvirea a bursierilor FSC.

            Activitatea a avut loc la sediul Agricola International, Bacau.

            Prin programul “Mentoreaza un bursier” in acest an scolar FSC a oferit sprijin unui numar de 75 de tineri din mediul rural. Acestia provin din 14 comune din judetul Bacau si frecventeaza 11 colegii si licee din judet.

          

          

  Au fost sprijiniti:

46 elevi de clasa a IX-a;

- 14 elevi de clasa a X-a;

 -   8 elevi de clasa a XI-a;

- 12 elevi de clasa a XII-a.

                       Impreuna putem schimba lumea , iar acest inceput poate fi compromitator. Sunt adolescenti , iar acum visele incep sa prinda viata , sa capete contur intr-o lume in care e din ce in ce mai greu sa treci peste obstacole. Pentru a se integra si a-i face sa se simta ca acasa , prin programul nostru ei au beneficiat si de intalniri si discutii de grup in care asistentii sociali si psihologii FSC le-au oferit sfaturi , consiliere specializata.

            Invingatorii sunt cei care au ales sa aiba sansa unei vieti decente , iar pentru acest lucru trebuiesc apreciati.

            Multumim sponsorilor care au contribuit la indeplinirea unui vis de adolescent si care au pus deja bazele unui viitor incununat de succes la care toti tinerii viseaza.

            In primul rand dorim sa multumim gazdei noastre: Agricola International , de asemenea celor de la Kaufland Romania care au oferit nu mai putin de 50 de burse , Fundatiei Erste , Dedeman , mai multor angajati de la Europharm Romania , domnului deputat Mihai Banu , Partenerilor FSC din Norvegia , doamnei  Daniela Titaru- director adjunct DGASPC Bacau - , doamnei Litcanu Maricela de la BRD Bacau , domnului Catalin Dociu – manager al Consiliului Judetean Bacau- , domnului Palea Valentin , domnului Adrian Pletea si nu in ultimul rand doamnei Popa Florenta.

Comments