Ştiri‎ > ‎

Concurs caiac- devenit o traditie a SNV

postat 15 mai 2012, 10:41 de Stefan Genes
    A trecut si a doua zi a Saptamanii Nationale a Voluntariatului. Daca ieri a avut lansarea evenimentului printr-o conferinta de presa si un flashmob organizat de catre CJE (Consiliul Judetean al Elevilor Bacau), astazi spiritile s-au mai incins putin, iar voluntarii au trebuit sa concureze intre ei.
    Competitia de caiac, organizata in fiecare an de catre CRE Bacau (Centrul Regional de Ecologie) a avut castigator Centrul de voluntariat al Fundatiei de Spirijin Comunitar Bacau. Aceasta fiind cea de-a doua cupa castigata de voluntarii FSC in ultimii trei ani. La concurs au mai participat voluntari de la: CRE Bacau, Centrul de prevenire evaluare şi consiliere Antidrog Bacau, CJE Bacau si Fundatia Sf. Ioan Bosco Bacau.
    Dupa concursul dintre voluntari copiii de la Centrul de zi Mozaic FSC, dar si alti copii prezenti la eveniment au fost plimbati cu barca pe lac.
    Ziua de 16.05.2012 ne pregateste Targul Voluntarului Bacauan, care va avea loc in Parcul Catedralei incepand cu ora 14:30. Toata lumea este asteptata!
Comments