Ştiri‎ > ‎

FSC Bacău a prezentat „secretul succesului”. O seară de zece, cu femei de nota zece!

postat 20 nov. 2017, 09:11 de Stefan Genes   [ actualizat la 20 nov. 2017, 09:17 ]

    Fundația de Sprijin Comunitar (FSC) Bacău a organizat joi, 9 martie, un eveniment absolut special – „Femei de nota zece la orice vârstă” -, dedicat tuturor colaboratoarelor, prietenelor și doamnelor apropiate organizației. A fost un eveniment motivațional, aflat la a doua ediție, în care câteva femei de succes din diferite domenii de activitate și-au prezentat poveștile din spatele realizărilor personale și profesionale.
    
    „Sunt doamne cunoscute în comunitatea locală prin munca și talentul lor, a explicat Ionuț Chiriță, fundraising&PR în cadrul FSC Bacău. Eforturile, sacrificiile și secretele care se ascund în spatele acestor performanțe sunt cunoscute doar câtorva persoane, iar aceste doamne de nota 10 au fost de acord să ni le dezvăluie și nouă, acum, aici.”
    
    Evenimentul a fost un cadou pe care FSC l-a oferit tuturor doamnelor care cred că perseverența, ambiția și încrederea în sine sunt ingredientele de bază ale împlinirii oricărui vis. Nu au lipsit surprizele dulci, zâmbetele și o cantitate impresionantă de energie pozitivă! Întâlnirea a avut loc la Braseria „Cafea cu Lapte”, joi, începând de la ora 17.00, și a reunit peste 60 de de persoane.

    Care au fost „doamnele de nota 10” prezente la eveniment și care au acceptat să împărtășească din secretele unei vieți împlinite, frumos îmbinată cu o cariera de succes?
Iată-le: Carmen Petrov, manager Sir Safety Company, Eliza Noemi Judeu, actriță, manager al Teatrului Municipal „Bacovia”, soprana Gabriela Iștoc, dr. Ioana Raluca Dinu, medic pneumolog, director medical al Spitalului Județean Bacău, Dana Țîțaru, director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Bacău, Roxana Chelmu, manager Cofetaria „Story”, prof. Margareta Neacșu, fost director al Colegiului Național „Vasile Alecsandri”, în prezent pensionară, dar și femeie de afaceri, o voluntară FSC cu rezultate deosebite, Carina Vădăvoiu, elevă a Colegiului Național „Vasile Alecsandri”, Ana-Maria Grădinariu, manager de proiecte la Federația „Volum” din București, care a propus și o perspectivă interesantă asupra voluntariatului feminin pe plan național, și Gabriela Achihăi, președinte FSC Bacău.

    Doamnele și-au spus, pe rând, povestea, mărturisind cum a fost drumul spre succes, cu greutăți și bucurii, pentru că viața adevărată nu e niciodată netedă ca o câmpie.
    
    A fost o seară interesantă, în care au fost împărtășite idei și emoții, o seară care i-a îmbogățit pe toți cei prezenți la Braseria „Cafea cu Lapte”, gazda evenimentului organizat de FSC.
Comments