Ştiri‎ > ‎

Fundația de Sprijin Comunitar și-a sărbătorit vârstnicii!!!

postat 3 oct. 2011, 08:37 de Andrei Dulgheru   [ actualizat la 3 oct. 2011, 08:46 ]
                  

          Cu ocazia zilei internaționale a vârstnicului Fundația de Sprijin Comunitar a decis să îi sărbătorească într-un mod inedit pe beneficiarii centrul de zi "Dr.Ștefan Ciobanu". 

            Astfel, s-a organizat o petrecere la care au fost invitați vârstnicii pentru a  sărbători așa cum se cuvine ziua de 1 octombrie. Muzica veche, dansul, declarațiile de dragoste amuzante, concursurile haioase și cadourile oferite au fost esența petrecerii. Așadar, doamnele și-au încântat auzul cu declarațiile realizate de domnii prezenți, care au încercat, fiecare în modul său propriu să le amuze și să le distreze!

            Câțiva dintre voluntarii Fundației de Sprijin Comunitar au oferit flori tuturor invitaților, participând totodată alături de aceștia la concursuri și la dans, atmosfera creată fiind una ideală pentru o petrecere reușită!

            Cu această ocazie le urăm un bine meritat La mulți ani!” tuturor vârstnicilor, dorindu-le multă sănătate pentru a realiza cât mai multe lucruri tocmai la vârsta la care au mereu timp liber pentru a face tot ce doresc.


Comments