Ştiri‎ > ‎

Gala Comunitatii Bacauane Editia a XI-a

postat 11 mai 2012, 10:24 de Stefan Genes   [ actualizat la 15 mai 2012, 10:34 ]
   
Ziua de 10 mai a fost una de Gala! Fundatia de Sprijin Comunitar Bacau a urmat traditia evenimentului deja consacrat si a organizat si in acest an Gala Comunitatii Bacauane Editia a XI-a. Sub un aer si o atitudine retro, eforturile depuse de companii, O.N.G.-uri si persoane fizice au fost apreciate si rasplatite de F.S.C.

Desi activitatea sociala a fiecaruia a fost, este si va fi foarte importanta pentru comunitatea bacauana, juriul a ales urmatorii castigatori:

                -Companii:  BRD Groupe Societe Generale pentru proiectul: “Prieteni adevarati”;

                -Institutii si ONG-uri: Inner Wheel Bacau pentru proiectul: “Camera de terapie senzoriala”;

                -Persoane fizice: Dr. Mihai Galinescu, pentru proiectul: “Sectia

de Terapie intensiva pediatrica a Spitalului Judetean Bacau”;

                -Premiu special: Dl. Zaharia Dumitru, istoric.

Atmosfera a fost intretinuta atat de prezentatoarea serii, jurnalista Melania Medeleanu, dar si de catre voluntari si beneficiari ai Fundatiei de Sprijin Comunitar, alaturi de tanarul artist al Bacaului Narcis Iustin Ianau.

            Aceasta Gala a fost un success nu numai din punct de vedere oraganizatoric, ci si datorita generozitatii invitatilor prezenti la acest eveniment. Suma care va ajuta Fundatia de Sprijin Comunitar sa-si finanteze proiectele, este de 45 200 euro. O mare parte din bani, adica 29 370 euro, a venit din partea sponsorilor oficiali ai evenimentului. Restul banilor adunandu-se din urma donatiilor si sponsorizarilor personale, vanzarea biletelor la tombola si a tablourilor.

Comments