Ştiri‎ > ‎

Gala Premiilor Comunitatii Bacauane, editia a XV-a

postat 16 aug. 2016, 10:12 de Ioana Jitariu
    Un curcubeu de fapte bune la Gala Premiilor Comunitatii Bacauane. Un spectacol de calitate si un fenomenal Dan Negru au fost ingredientele unei seri de neuitat pregatite de FSC pentru cei 260 de participanti, un nou record de participare la cel mai important eveniment caritabil si de promovare a responsabilitatii sociale din Bacau, Gala Premiilor Comunitatii Bacauane.
    Si din punct de vedere financiar evenimentul a fost un succes, pentru al doilea an consecutiv suma totala stransa depasind 40.000 de euro, bani care reprezinta un sprijin important pentru continuarea proiectelor sociale medicale si educationale oferite de FSC unui numar de peste 6000 de persoane din judetul Bacau.
    Momentele artistice ale serii au fost asigurate de soprana Gabriela Iștoc, copiii beneficiari ai FSC de la Clubul cu Lipici Bacau, voluntarii organizatiei si trupa Unknown Crew.
    Le multumim tuturor, sponsori, donatori, voluntari, prietenii nostri atat de dragi care ne sunt alaturi si ne motiveaza sa fim tot mai buni in fiecare an!
    
Comments