Ştiri‎ > ‎

Gala Voluntarului Băcăuan, ediția a VIII-a

postat 5 feb. 2015, 12:34 de Ioana Jitariu
Casa de Cultura “Vasile Alecsandri” a gazduit în data de 4 decembrie 2014 a VIII-a editie a Galei Voluntarului, organizata de FSC si Fundatia Vodafone. Evenimentul a urmarit sa promoveze proiectele si activitatile derulate de voluntari si sa incurajeze voluntariatul. Din juriu au facut parte reprezentanti ai Institutiei Prefectului, Consiliului Judetean Bacau, Inspectoratului Scolar Judetean Bacau, Fundatiei de Sprijin Comunitar si reprezentanti ai Federatiei “Volum” din Bucuresti, organizatoarea Galei Nationale a Voluntarilor 

 "Evenimentul reuneste cele mai frumoase initiative de voluntariat din Bacau si cei mai activi voluntari ai judetului. Sunt asteptati pe scena Casei de Cultura pentru a fi aplaudati pentru munca lor din ultimul an, atat voluntarii ONG-urilor din judet cat si cei implicati in actiuni derulate in cadrul liceelor si colegiilor, dar si orice alta persoana care a initiat sau a participat la proiecte de voluntariat", arata Ionut Chirita, fundraising & PR la FSC.

ONG-urile, institutiile de invatamant si firmele locale au fost invitate sa faca nominalizari pentru cele patru categorii de premii: "Voluntarul anului 2014 in judetul Bacau", "Proiectul de voluntariat al anului 2014 in judetul Bacau", "Proiecte de voluntariat initiate si implementate de licee si colegii" si "Proiecte de voluntariat initiate si implementate de companii". In calitate de organizator al Galei, FSC a asigurat secretariatul competitiei, motiv pentru care nu a participat cu aplicatii la nici una dintre categorii, mai arata Ionut Chirita. 

Concursul "Liceenii au talent" a oferit invitatilor momente artistice unice, acestea fiind  fiind jurizate chiar in timpul spectacolului si premiate in final. Câștigătorii concursului: Locul I - Trupa de dans "Unknown Crew din Bacău;Locul II - Cristina Cazacu, solist:Locul III- Vasile Cosmin Sârbu și Adelina Păduraru, teatru.
Comments