Ştiri‎ > ‎

Marsul impotriva etnobotanicelor, un real succes!

postat 9 mai 2011, 23:26 de Andrei Andrei

      Saptamana Nationala a Voluntariatului a debutat in data de 9 mai, in orasul Bacau cu un mars impotriva etnobotanicelor organizat de Agentia Nationala de Prevenire Antidrog in parteneriat cu Fundatia de Sprijin Comunitar, Inspectoratul Şcolar al judeţului Bacău, Consiliul judeţean al Elevilor, Primaria Bacau, Politia Locala, Inspectoratul judetean de Politie, Directia de Sanatate Publica.

Acest mars, care a avut un impact incredibil in randul tinerilor, a avut ca scop  conştientizarea nocivităţii consumului de etnobotanice şi diminuarea acestui tip de consum în rândul acestora.

La aceasta manifestare au participat zeci de elevi din Liceele si Colegiile Bacauane, precum si voluntari ai ONG-urilor din Bacau, jurnalisti si fotografi care au afirmat faptul ca o asemenea manifestare nu a mai avut loc in acest judet de cativa ani buni.

 Cu acest debut impresionat, va anuntam ca urmeaza o sapatamana plina de activitati interesante care au ca scop promovarea voluntariatului in randul bacauanilor si va asteptam sa participati la cat mai multe dintre ele.

Multumim celor 100 de voluntari FSC implicati la aceasta actiune si speram ca prezenta lor sa se faca simtita in toate activitatile ce vor urma.


   
ą
Voluntari FSC,
25 aug. 2011, 01:22
Comments