Ştiri‎ > ‎

Parada Eco!!

postat 30 iun. 2011, 01:10 de Gabriel Gaby

Copiii de la Centrul de resurse Zemeș, au organizat o paradă a modei  dedicată  mediului înconjurător. Astfel, marți, 28 iunie,  trei voluntari ai Fundației de Sprijin Comunitar s-au deplasat în orașul  Zemeș pentru a participa la Parada Modei Ecologice. Distracția a fost pregătită cu grijă de cei mici, care s-au costumat într-adevăr ca pentru o paradă autentică pe scenă. Fetiţele au preferat costume de prinţese sau zâne, iar băieţeii au devenit doctori  sau războinici. Toate costumele au fost însă confecţionate chiar de copii, din materiale reciclabile.

Emoțiile micuților participanți erau evidente când a început festivitatea de premiere, locul întâi fiind oferit elevei Hușanu Andreea, care a fost costumată într-o adevărată  prințesă. Insa toți participanții au primit premii, astfel nimeni nu a plecat acasă fără să aibă zâmbetul pe buze.

Acest eveniment face parte din proiectul de responsabilitate socială “Gândește pentru comunitatea ta” inițiat de Petrom Grup Zemes,  în parteneriat cu Fundația de Sprijin Comunitar, Ovidiu Rom si Primăria Zemeș.

Adina Păduraru

Comments