Ştiri‎ > ‎

Prima intalnire de lucru pentru SNV 2011!

postat 6 apr. 2011, 01:32 de Andrei Andrei

    Marti, 5 aprilie 2011, a avut loc prima intalnire, in sala mica a Consiliului Judetean cu ocazia Saptamanii Nationale a Voluntriatului, ce urmeaza a fi desfasurata in perioada 9-15 mai. La intalnire au fost prezenti reprezentanti ai Insitutiei Prefecturii Bacau, ai Inspectoratului Judetean Scolar Bacau (domnul inspector Dumitru Ficuta), ai ONG-urilor, reprezentanti ai colegiilor si liceelor din Bacau, elevi ai Consiliului Judetean de Elevi, precum si voluntari ai Fundatiei de Sprijin Comunitar.


      La aceasta intalnire s-a hotarat ca inscrierea activitatilor ONG-urilor pentru SNV sa aiba loc pe site-ul voluntarilor fsc, urmand ca in data de 14 aprilie 2011, la ora 15:00, in sala mica a Prefecturii sa aiba loc urmatoarea intalnire lucrativa, pe aceeasi tema, pentru a definitiva astfel planul de actiune pentru Saptamana Nationala a Voluntariatului.

    ONG-uri participante:FSC, Iubim natura, Veniti cu noi, Habitat for Humanity, Betania, Onestin, Asociatia Antidrog, Asociatia Don Bosco, Asociatia Ardor, Kolping Moldova si Asociatia pentru protectia animalelor "Prieteni necuvantatori".


    Multumim tuturor pentru participarea la aceasta sedinta si asteptam ideile si propunerile pentru SNV.

Comments