Ştiri‎ > ‎

Rezultatele deosebite ale copiilor de la Centrul Mozaic…

postat 22 iun. 2011, 04:09 de Gabriel Gaby

Sfârşitul anului şcolar 2010-2011 a fost primit în rândurile elevilor cu mult entuziasm şi veselie. Printre aceştia s-au numărat şi elevi care au meritat cu desăvârşire să fie laudaţi în faţa celor prezenţi la festivitatea de premiere pentru rezultatele deosebite obţinute la învăţătură.

Printre acesti elevi conştiincioşi se află şi un băiat pe nume Răzvan Vrotea, care a absolvit clasa a 3-a, luând premiul I. Răzvan este unul din beneficiarii direcţi ai Centrului de zi “Mozaic", reuşind să exceleze şi datorită implicării voluntarilor şi educatorilor din acest centru. Cazul băiatului nu este singurul, fiind mulţi alţi beneficiari premianţi cu diplomă de merit.

Răzvan a participat zilnic la activităţile desfăşurate de Centrul de zi "Mozaic", fiind unul dintre cei mai activi beneficiari, implicându-se în toate acestea pentru a-şi dezvolta spiritul competitiv, dar şi cel de lucru in echipă.

Voluntarii, împreună cu educatorii centrului au contribuit în fiecare zi la susţinerea dezvoltării aptitudinilor şi competenţelor lui Răzvan, toate acestea ajutându-l să obţină premiul I la scoală.

Sperăm că toţi aceşti copii îşi vor aminti cu drag timpul petrecut învăţând şi distrându-se în cadrul acestui centru.

 

                                                                                  Ghenade Graziela Elena

Comments