Ştiri‎ > ‎

Saptamana Nationala a Voluntariatului (SNV) 12-18 mai 2014!

postat 20 mar. 2014, 04:07 de Gabriel Magurianu   [ actualizat la 26 mar. 2014, 03:07 ]
Saptamana Nationala a Voluntariatului (SNV), editia a treisprezecea la nivel national,  si a cincea la nivelul jud. Bacau, va avea loc in perioada 12-18 mai 2014!
 
Si anul acesta ne propunem sa organizam cat mai multe activitati care sa promoveze voluntariatul in randul bacauanilor si sa implicam, pe cat posibil, majoritatea ong-urilor din Bacau. Vom lansa la inceputul lunii aprilie invitatia pentru toate ong-urile/ institutiile care doresc sa participe si anul acesta in SNV
Va asteptam alaturi de noi si in SNV 2014 si spor la planificare!
 
SNV este un eveniment national anual, care mobilizeaza in fiecare primavara cat mai multe organizatii si voluntarii pe care acestia ii implica pentru a sarbatori impreuna voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunitatii pentru acesta si pentru a recunoaste public activitatea voluntarilor. SNV inseamna actiuni de voluntariat, evenimente de promovare a voluntariatului sau evenimente de recunoastere a voluntarilor. Saptamana Nationala a Voluntariatului este un eveniment initiat si coordonat de catre Pro Vobis - Centrul National de Resurse pentru Voluntariat incepand cu anul 2002 si implementat anual in colaborare cu parteneri locali si centre de voluntariat.
Comments