Ştiri‎ > ‎Școlile de vara 2010‎ > ‎

Școala de vară Tătărăști

postat 12 nov. 2010, 01:29 de Andrei Andrei


In satul Tatarasti s-a desfasurat, in perioada 1 – 7 august, a VI-a editie a Scolii de Vara organizata de Fundatia de Sprijin Comunitar. Scoala de Vară răspunde nevoii de a găsi pentru copii, noi modalităţi de educaţie, în care să-şi dezvolte şi să-şi valorifice cunoştinţe şi abilităţi care să le fie utile în activităţile viitoare.

Astfel luni, 2 august, peste 60 de copii din acel sat si satele vecine s-au adunat la scoala pentru a lua parte la deschiderea oficială a Scolii de Vara. Programul zilnic a cuprins activităţi de la orele 9:00 până la orele 14:00 pentru copii. Participantii au fost împărţiţi pe grupe de vârste şi au desfăşurat în fiecare zi activităţi educative, distractive, practice, sub îndrumarea a 12 voluntari. Cluburi ca muzica, arte, sport, dans, engleza au  dezvoltat abilitatile copiilor.

In acest proiect au fost implicati 7 voluntari romani si 5 voluntari englezi, insotiti de coordonatorul proiectului Gabriel Magurianu.

Finalul a fost marcat chiar de micutii beneficiari care, cu pasiunea si inocenta specifica virstei au multumit organizatorilor, printr-un impresionant program artistic.


Adina P.

Comments