Ştiri‎ > ‎

Si mergem iar la bal...

postat 31 oct. 2011, 12:21 de Andrei Dulgheru   [ actualizat la 31 oct. 2011, 12:22 ]

   

                Dupa atatea teste initiale si ore luuuungi la scoala, a venit in sfarsit vremea balurilor. Vineri, pe 28 octombrie 2011, Casa de Cultura Bacau a gazduit primul eveniment de acest gen din acest an: Balul Bobocilor de la Colegiul National “Gheorghe Vranceanu” Bacau. Dupa dansul majoretelor, a urmat prezentarea candidatilor pentru Miss si Mister Boboc :Cristiana Moroz Dubenco, Lavinia Tardea, Sarah Temea, Catalin Enachi, Georgiana Solomon, Diana Zamfir, Diana Colos, Anastasia Balan, Diana Sobea, Cezara Cheptea si Andrei Manea, Alex Roatis, Vlad Chelaru, Luca Sova, George Tudor, Ciprian Roncea, Puscuta Andrei, Mihai Iavorschi, Vamanu Razvan si Vlad Popa.

                Anul acesta si baietii au avut o proba de talent, si toate momentele artistice au fost foarte amuzante si inspirate. Intre dans de societate si stand-up comedy, concurentii si-au demonstrat talentul. Cei doi prezentatori Catalin Preda si Roxette, au incantat publicul si s-au asigurat ca toti concurentii sunt cat mai emotionati. Intr-un final, titlul de miss i s-a acordat Georgianei Solomon, urmata de Diana Colos si Anastasia Balan, iar cel de mister lui Mihai Iavorschi, urmat de George Tudor si Razvan Vamanu. Alte premii au fost Miss Oriflame, acordat Catalinei Enachi si Miss Iunona ,acordat Dianei Zamfir. Miss si Mister Popularitate au fost alesi printr-un vot online prin care s-a stabilit ca cei mai populari boboci sunt Cezara Cheptea si Vlad Popa.

                Sala Casei de Cultura a fost plina pana la refuz, oamenii stateau in picioare, si unii concurenti au avut chiar bannere in public. Momentele artistice mi s-au parut foarte inspirate, si balul, care a durat de la ora 17:00 la ora 20:00, nu a avut momente plictisitoare. Acum, ca s-au predat titlurile urmatoarei generatii, asteptam sa vedem cum le vor onora, si cum isi vor reprezenta liceul la Balul Balurilor dupa ce concurentii din celelalte licee vor fi alesi.

                                                                                                                Adela-Alexandra Iacobov


Comments