Ştiri‎ > ‎

Sprijina campania "Fii si tu Mos Craciun!"

postat 1 nov. 2011, 03:29 de Andrei Dulgheru   [ actualizat la 2 nov. 2011, 02:29 ]

Pentru ca sarbatorile de iarna se apropie, FSC va invita sa luati parte la actiunea “Fii si tu Mos Craciun” organizata si anii anteriori. Anul trecut, Mosul a reusit sa aduca zambetul pe chipul a 1300 de copii. Povestea acestor copii este destul de dramatica pentru ca multi nu au haine cu care sa mearga la scoala, nu au rechizite sau sunt pusi de parinti sa munceasca in gospodarie. Sunt copii care viseaza la o viata mai buna, fara lipsuri si fara suferinta.

In aceasta viata tumultoasa si in toata aceasta agitatie de zi cu zi, este putin ironic ca nici macar timp sa ne gandim la altii nu avem. Si totusi sunt copii care au nevoie de mai mult ajutor decat noi.  Sunt copii care nu l-au cunoscut inca pe Mos Craciun …

         Daca vrei, si poti sa faci ceva pentru ceilalti, fara sa astepti nimic in schimb, poti sa fii Mos Craciun pentru ei si sa te alaturi campaniei noastre. Iar in sufletul fiecarui “mos” va inflori un zambet. Un zambet al unui copil care nu a gresit vreodata cuiva, dar care plateste inzecit pentru simplul fapt ca s-a nascut! 

        In acest an proiectul “Fii si tu Mos Craciun” este inscris in concursul Pepsi Refresh. Avem nevoie de voturile voastre pentru a intra in marea finala. Intra pe acest link https://apps.facebook.com/pepsi-romania/idea/1218 , apasa “voteaz-o” si astfel il ajuti pe Mos Craciun sa devina voluntar.

                                                                                              Adina Paduraru

Comments