Ştiri‎ > ‎

Studentiada 2011!!!

postat 23 nov. 2011, 14:36 de Andrei Dulgheru   [ actualizat la 23 nov. 2011, 14:36 ]
     Ce ne pregatesc studentii?

    In perioada 21-27 Noiembrie 2011, Liga Studenteasca a Universitatii “Vasile Alecsandri” din Bacau si Uniunea Nationala a Studentilor din Romania organizeaza festivalul national studentesc “Studentiada 2011".

    In acest an, festivalul este la a V-a editie si se va desfasura pe parcursul a 7 zile în mai multe centre universitare, printre care se numara: Bucuresti, Timisoara, Iasi, Craiova, Ploiesti, Oradea, Bacau, Resita, Petrosani, Tg.Jiu, Galati, Brasov, Constanta , festivalul constituindu-se într-o manifestare unitara la nivel national.

    Scopul acestui festival national studentesc este de constientizare a studentului referitor la cât de important este voluntariatul si ca acesta constitue o experienta bogata de învatare si faciliteaza dezvoltarea de capacitati si competente sociale.

     Evenimentul se va desfasura incepand de luni, 21 Noiembrie , ora 8:00, pana duminica, 26 Noiembrie, ora 21:00, in diferite locatii din Bacau precum si in incinta Universitatii.                                                                                                 Georgiana Gavril
Comments