Pro Familia‎ > ‎

Voluntarii lunii martie 2011!

"Ma numesc Samoila Justina si activez ca voluntara in cadrul proiectului Pro-Familia.Aflarea vesti ca voi face parte din marea familie ce se numeste Fundatia De Sprijin Comunitar mi-a provocat o foarte mare bucurie tinand cont de faptul ca intotdeauna mi-a facut placere sa ii ajut pe cei din jurul meu.Consider ca intreaga activitate de voluntar trebuie sa se rezume la cateva cuvinte:daruire,iubire si respect.

        Satisfactia a aparut de indata ce am luat contact cu cei mici. Acestia,m-au ajutat sa ma acomodez si sa ma apropii de ei foarte repede facandu-ma sa simt ca fac parte din viata lor.In viata ma ghidez dupa motto-ul "Fericirea te face dulce,incercările te fac puternic,regretele te fac uman,esecurile te fac umil,succesul te face sa stralucesti,  Dumnezeu te face sa continui, considerand ca fiecare viata si clipa traita este defapt un dar."          

Samoila Iustina,
C.N. "Gheorghe Vranceanu".Vaida Veronica este eleva in clasa a XI-a la C.N.P."Stefan cel Mare" si  este voluntara in cadrul Fundatiei de Sprijin Comunitar de mai bine de 2 ani, Ea activeaza in prezent la complexul din zona Narcisa, complex din cadrul proiectului Pro-Familia."Consider ca voluntariatul este o modalitate de a-i ajuta pe cei ce au nevoie dar si de a te ajuta pe tine insuti!

In cadrul actiunilor desfasurate in cadrul FSC am legat prietenii , am invatat sa nu pun accent pe aparenta si mai ales sa fiu gata sa renunt la binele meu pentru a face ziua mai buna unei persoane care are nevoie. Acolo ma simt ca intr-o familie."(Veronica)."Vero este o persoana care pe parcursul activitatii ei in cadrul proiectului Pro-Familia si-a demonstrat devotamentul si dorinta de a ajuta persoanele din jurul ei. Am fost placut impresionat de activitatile pe care le desfasoara pe parcursul celor cateva ore petrecute alaturi de copii dar si apropierea care s-a legat intre ei. Raspunde prompt la toate actiunile care ii sunt incredintate, indiferent de ora la care o solicit."(Ionut, coord. Pro-Familia)

 Vaida Veronica,

 C.N.P."Stefan cel Mare"


Comments