Pro Familia‎ > ‎

Voluntarii lunii ProFamilia Bistrita


Voluntarul lunii aprilie!

postat 27 ian. 2011, 22:11 de Ioane Nu   [ actualizat la 26 mai 2012, 02:46 de Stefan Genes ]

    Ma numesc Bucur Andra Iuliana si sunt voluntara la centrul Pro-Familia Bistrita.Activez la acest centru de un an si jumatate si pot spune ca m-am atasat extraordinar de mult de copii si-mi place sa-mi petrec timpul alaturi de ei.Imi face placere atunci cand am anumite momente mai calde alaturi de ei, cand ma imbratiseaza si imi spun micile lor probleme,cand ne jucam in aer liber jocuri interactive,cand ne plimbam sau mergem impreuna in parc ,chiar si atunci cand facem teme  si ne bucuram cu toti incercand sa invatam lucruri noi.De cand fac parte din aceasta Fundatie de Spijin Comunitar,ma simt mult mai responsabila cu persoanele din jurul meu, mai atenta cu copii si mai rabdatoare. Imi va veni greu sa ma despart de ei, dar stiu ca voi mai reveni la ei de cate ori am sa pot pentru a vedea ca au reusit in viata. Sunt foarte multumita si mandra ca fac parte din aceasta organizatie. Alaturi de ceilalti voluntari am reusit sa leg foarte multe prietenii, ba chiar sa formam o echipa. Sunt mandra ca sunt voluntara si doresc sa realizez si mai multe alaturi de aceasta fundatie.

    Andra Bucur,

    C.N. “Vasile Alecsandri”

Voluntarul lunii martie!

postat 12 nov. 2010, 07:22 de Andrei Andrei   [ actualizat la 26 mai 2012, 02:43 de Stefan Genes ]

       Ma numesc Lungu Eveline si sunt voluntara la centrul Pro Familia Bistrita. Activitatea mea la centru si in cadrul FSC-ului a inceput acum un an jumatate cand m-am hotarat sa renunt la rutina zilnica pentru a le fi alaturi unor copii .La inceput mi-a fost un pic teama ca nu ma voi acomoda cu ei , credeam ca ma vor respinge dar de la prima intalnire s-au format legaturi stranse. Am fost impresionata de dorinta copiilor de a-i cunoaste si foarte bucuroasa cand am vazut ca, intalnindu-i pe strada, aveau un comportament normal  dovedindu-mi ca nu sunt o simpla voluntara care ii ajuta la teme ci o prietena care le-a castigat increderea.

       Activitatile de voluntariat s-au extins si diversificat din ce in ce mai mult aducandu-mi multe beneficii .Am invatat cum sa imi dezvolt calitatile , sa lupt pentru tot ce imi doresc si sa fiu mult mai responsabila. A fi voluntar cu adevarat inseamna a le dori beneficiarilor ce iti doresti pentru tine insusi. 

1-2 of 2