Nominalizari

Pentru nominalizari dati click aici.

Regulamentul este disponibil aici.

Sponsorul evenimentului:

Despre Gala Voluntarului

Gala Voluntarului Bacauan reprezinta cel mai important eveniment de recunoastere si apreciere a tuturor voluntarilor bacauani. Gala a devenit o traditie pentru toate organizatiile din judetul Bacau care lucreaza cu voluntari, fiind un eveniment de referinta pentru toata zona de est a Romaniei. In 2016 acest eveniment va ajunge la cea de a zecea editie si se bucura de o participare sporita din partea celor mai importante organizatii care lucreaza cu voluntari.

Aceasta Gala este o rasplata si o recunoastere a activitatilor deosebite pe care voluntarii din judet le-au desfasurat, sprijinind copiii saraci, batranii suferinzi si persoanele nevoiase, implicindu-se in numeroase proiecte care privesc sanatatea sau mediul, activitati culturale sau sociale, etc.

Se urmareste ca principal obiectiv mediatizarea conceptului de voluntariat in cadrul comunitatii, atragerea atentiei opiniei publice asupra acestui ,,fenomen” si mai ales recunoasterea publica a eforturilor celor mai harnici voluntari in 2016.

Va invitam sa va inscrieti organizatia/institutia la eveniment si sa participati in numar cat mai mare in data de 6 decembrie la Casa de Cultura pentru a spune Multumesc! celor care inteleg sa ofere dezinteresat timp, energie, cunostinte acolo unde este nevoie de ele.