Voluntarul lunii octombrie 2011

Data postării: Apr 10, 2012 5:51:52 PM

“Daca vrei intr-adevar sa te convingi ca minunile inca se mai infaptuiesc, vino la spital!” Acesta este indemnul meu pentru toate persoanele care inca nu sunt convinse de faptul ca si in zilele noastre, Dumnezeu continua sa faca minuni. Poate ca nici eu nu era convinsa de acest lucru inainte de a fii voluntara la spital , in cadrul FSC-ului. Dar acum sunt sigura si o strig in gura mare :MINUNILE EXISTA!. Sunt atatea persoane care, ajungand la spital poate in coma sau cu o paralizie majora, se intorc pe picioarele lor acasa… Cum sa nu fie aceasta o minune? De multe ori cand intru in saloane, mi se cere sa hranesc persoanele care nu se pot hrani singure si care aparent nu au nicio sansa in a supravietuii. Chiar am intalnit intr-un salon un barbat in varsta de 45 de ani care, dupa un atac cerebral a ramas paralizat pe partea dreapta si pe langa aceasta, fara glas. Dandu-i mancare, nu stiam cat trebuie sa ii dau si cu toate ca nu imi raspundea , mereu zambea. Si iata ca trecand doua saptamani si zambind mereu, a ajuns sa vorbeasca si sa stea pe picioarele lui, fiind sprijinit, bineinteles. Nu este oare aceasta o minune? Si cel mai minunat lucru in acest “proiect” este faptul ca in fiecare zi invat ceva nou de la toti oamenii pe care ii cunosc si care imi dau sfaturi si ma ajuta sa merg mai departe.

O alta minune pe care as vrea sa v-o impartasesc este urmatoarea: ajungand la spital si trecand prin saloane pentru a vedea cine are nevoie de ajutor, intr-un salon am intalnit-o pe matusa mea despre care nu mai steam nimic de mult timp. Aceasta m-a anuntat ca si bunicul meu este in spital si astfel, l-am gasit intr-un alt salon si, avand grija de el doua zile, si-a dat sufletul cu zambetul pe buze si cu fericirea ca nu a murit singur.

Si cand ma gandesc ca daca nu era voluntara la spital, nici nu as fi stiut nici de el…Oare aceasta nu este o minune? Si de aceea merg de fiecare data la spital pentru a fii voluntara fiind sigura ca iar voi vedea o minune!

Timpu-Cuna Clara

Colegiul Catolic Sf.Iosif