Voluntarul lunii aprilie 2011!

Elena Gherman

“Mi-am inceput activitatea la clubul Mozaic putin nesigura de capacitatea mea de a crea o legatura stransa cu voluntarii si copiii de la centru” , spune Elena.

Desi este de putin timp voluntara, a dat dovada de mult devotement, spirit de echipa si responsabilitate in ceea ce face. Prin urmare toate aceste i-au adus titlul de VOLUNTARUL LUNII.

Paul Baciu

Ma numesc Elena Gherman si activez ca voluntara in cadrul Fundatiei de Sprijin Comunitar. Mi-am inceput activitatea la clubul Mozaic putin nesigura de capacitatea mea de a crea o legatura stransa cu voluntarii si copiii de la centru, insa am descoperit ca toti cei de la FSC formeaza o mare familie si m-au facut sa ma simt ca una de-a lor.

In cadrul Clubului Mozaic ii asistam pe copii la teme, ne jucam cu ei, ii invatam lucruri noi la cluburi, dar cel mai important, ii ascultam, incercam sa ii intelegem si sa le oferim sprijinul nostru.

Desi sunt de foarte putin timp voluntara, imi face mare placere sa imi petrec timpul cu acesti copii minunati deoarece fiecare dintre ei este deosebit si merita sa ii gastigi increderea si prietenia.